Lediga jobb

Hittar du inte någon tjänst som passar dig? Anmäl dig då till vårt jobbutskick (längre ned på sidan), så skickar vi ett email så fort som vi lägger ut en ledig tjänst.

Produktchef Komatsu

Som produktchef för Komatsu kommer du att ha en central och viktig roll i bolagets fortsatta stora satsning på Komatsu. Du kommer att arbeta nära med Söderberg & Haaks säljkår. Vidare kommer du att samarbeta med tillverkarna och besöka Komatsus fabriker i Europa.

Placeringsort: Staffanstorp.

I dina ansvarsområden ingår:

 • produktspecialist för alla Komatsumaskiner
 • kontaktperson för Komatsu i alla produktfrågor
 • välja produkternas specifikation
 • driva fabriksanpassning av produkter till den svenska marknaden
 • säljutbildningar inklusive skapa presentationer
 • lagar och förordningar
 • översätta/skapa produktinformation till återförsäljarna
 • delta i kundevent
 • korrekturläsa broschyrer

Tjänsten innebär ca 20-30 övernattningar per år. Körkort krävs för tjänsten. Du rapporterar till Försäljningschef för Komatsu.

Utbildning/erfarenhet:
Du har en utbildning inom teknik, marknadsföring eller försäljning. Du bör ha flerårig erfarenhet av entreprenadmaskiner och en god allmän, teknisk förståelse. Jobbar du redan idag som produktspecialist eller produktchef inom entreprenadmaskiner är det mycket meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift och har minst normalgoda kunskaper i Office-paketet. För att vara framgångsrik som produktchef för Komatsu inom Söderberg & Haak tror vi att du är:

 • affärsorienterad
 • självgående och drivande
 • målmedveten
 • relationsskapande och har lätt för att samarbeta
 • kommunikativ
 • har en naturlig pondus

Komatsu är världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner och den största av grävmaskiner och vi befinner oss i en stark expansionsfas på den svenska marknaden. Läs mer på: www.komatsuentreprenad.se

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@sodhaak.se.
Märk ansökan med Produktchef Komatsu.
Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Kontakt
Försäljningschef Komatsu, Thord Wreter, 046-25 92 07

Verkstadsmekaniker med inriktning och erfarenhet av entreprenadmaskiner

Mariestads Maskin söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt entreprenadmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Stefan Hovbrink  eller Leif Persson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.

Söderberg & Haak i Kungälv söker entreprenadsäljare

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner är det ytterligare ett plus.Vi kan erbjuda ett arbete med stora förväntningar på goda resultat. Ett jobb för dig som gillar ett stimulerande fritt arbete med försäljning av Komatsu kvalitetsprodukter. Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. B-körkort är ett krav. Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.

Söderberg & Haak i Kungälv söker servicetekniker

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Vänta inte för länge då vi löpande går igenom alla ansökningshandlingar.