Lediga jobb

Hittar du inte någon tjänst som passar dig? Anmäl dig då till vårt jobbutskick (längre ned på sidan), så skickar vi ett email så fort som vi lägger ut en ledig tjänst.

Söderberg & Haak Karlstad söker en entreprenadsäljare Komatsu

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner är det ytterligare ett plus.

Vi kan erbjuda ett arbete med stora förväntningar på goda resultat. Ett jobb för dig som gillar ett stimulerande fritt arbete med försäljning av Komatsu kvalitetsprodukter.

Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. B-körkort är ett krav.

Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer.

Ditt område är Örebro och Karlstad. Vi stort värde på säljerfarenhet eftersom man jobbar självständigt mot kund och ansvarar för ett eget kostnadsställe.

Vi ser gärna att du som säljare är:

  • driven och har ansvarskänsla, då du kommer att hantera hela försäljningsprocessen från uppsökande kundbesök till leverans.
  • serviceinriktad och sätter kundrelationer främst.
  • tekniskt intresserad och brinner för försäljning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För mer information kontakta Christer Olsen på telefonnummer 054-102233 alt christer.olsen@sodhaak.se. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till christer.olsen@sodhaak.se

Söderberg & Haak Karlstad söker en verkmästare

Nu söker vi en verkmästare  som vill bli en del av vårt team. Som verkmästare leder och fördelar du våra mekanikers arbeten, är dom behjälpliga samt är vårt ansikte utåt, gentemot våra kunder. 

För oss är det viktigt att du är flexibel och löser våra kunders problem, så att deras verksamhet fungerar. En av dina viktigaste uppgifter är just att se lösningar, prioritera och omfördela arbetet efter den aktuella situationen.

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med maskinsäljare, reservdelsförsäljare, mekaniker och företagsledning. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter, varför viss datavana krävs.

Du har gymnasial mekanikerutbildning eller motsvarande yrkesutbildning. Vi ser helst att du arbetat som mekaniker inom jordbruks-, entreprenad- och/eller grönytebranschen.

Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta, men du är samtidigt självständig och har alltid kunden i fokus. Du gillar ordning och reda samt drivs av problemlösning. Du har också en administrativ ådra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För mer information kontakta Christer Olsen på telefonnummer 054-102233 alt christer.olsen@sodhaak.se

Söderberg & Haak Stockholm AB reservdelsman/kvinna till vår nya Komatsu anläggning i Rosersberg

Vill Du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker!

Du får representera ett av världens största tillverkare av entreprenadmaskiner, Komatsu där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.  

Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent eftermarknadsteam där bl.a. , kundmottagning och reservdelsförsäljning ingår.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:
Som medarbetare i vårt eftermarknadsteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt.

Reservdelsavdelningen arbetar med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete och ge utomordentlig service via ordertelefon och försäljning över disk.

Viss administration ingår i tjänsten.

 

Din profil:
Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för maskiner och att ge service.

 Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och tycker om att möta kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. reservdelshantering, logistik eller servicerådgivning sedan tidigare. Detta är dock inte avgörande, vi lär dig det du behöver kunna.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Du är serviceinriktad och affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande. Ordning och reda är självklarhet för dig. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav och truckkort meriterande. Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

 

Vi erbjuder:
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna samt bra personalförmåner.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och en eventuell tillsättning kan ske innan  sista ansökningsdag som är 31 Mars.

Vid frågor om tjänsten samt ansökningar kontakta: Magnus Grihp, telefon 070-666506., magnus.grihp@sodhaak.se

Verkstadsmekaniker med inriktning och erfarenhet av entreprenadmaskiner

Mariestads Maskin söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt entreprenadmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Stefan Hovbrink  eller Leif Persson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.

Söderberg & Haak i Kungälv söker entreprenadsäljare

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner är det ytterligare ett plus.Vi kan erbjuda ett arbete med stora förväntningar på goda resultat. Ett jobb för dig som gillar ett stimulerande fritt arbete med försäljning av Komatsu kvalitetsprodukter. Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. B-körkort är ett krav. Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.

Söderberg & Haak i Kungälv söker servicetekniker

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Vänta inte för länge då vi löpande går igenom alla ansökningshandlingar.